Rush North

Välkommen till Rush North AB - ditt ultimata resmål för fisketurism, stuguthyrning och oförglömliga naturupplevelser i norra Jämtland!

Historien om Rush North började år 2023 när vår grundare, Robin Björnerud, fick höra om en unik möjlighet. Holmen Skog sökte efter en ny arrendator för sina stugor och fiskevatten. Genom samtal och förhandlingar med Holmen hittade vi en lösning som gynnade båda parter, och så föddes Rush North AB. Vi såg detta som det perfekta tillfället att kombinera våra passioner - betestillverkning (Genidraget), våran YouTube-kanal Surfiske och nu en fisketurismverksamhet - under ett och samma tak.

Vi delar alla en djup kärlek för fjällen och fiske, och det är denna passion som genomsyrar allt vi gör på Rush North. Vårt mål är att erbjuda dig som gäst en härlig och minnesvärd upplevelse i naturen. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och skapa en vistelse som du kommer att minnas länge.

Vår framtid på Rush North AB ser ljus ut. Vi har planer på att rusta upp och förbättra stugorna och närområdet för att ge dig en ännu bättre upplevelse. Dessutom kommer vi snart att dela våra äventyr med er genom spännande filmer på vår YouTube-kanal.

Vi är stolta över att vara en del av din resa genom norra Jämtlands natursköna områden. Tack för att du valde Rush North - vi ser fram emot att ge dig en oförglömlig vistelse!

Vårt fantastiska team består av fem fiskeentusiaster, var och en med sina unika bidrag till Rush Norths framgång.

 • Robin Björnerud

  Robin är en skicklig förhandlare som alltid säkerställer att våra kunder får det bästa möjliga.

 • Ulf Allberg

  Ulf är en äkta arbetshäst och duktig hantverkare.

 • Simon Thornberg

  Simon är tekniskt kunnig och hjälper till att förbättra våra tjänster.

 • Henrik Jonasson

  Henrik har en oslagbar kunskap och ett brett kontaktnät inom fiskevärlden.

 • Patrik Tallbom

  Patrik har utforskat otaliga fjäll och har en omfattande erfarenhet av naturlivet.